dinsdag 12 juli 2011

Speedscrap van dinsdag 12 juli

Hallo allemaal,

Ik had alweer een tijdje niet meegedaan aan de dinsdagavond - speedscrapavond van Scrapdelight maar vanavond was ik er helemaal klaar voor! Met al mijn scraptroep om me heen zat ik net de sketches te bewonderen toen de bel ging... Een vriendin kwam even langs voor een bakkie en een praatje... Erg gezellig uiteraard, maar ik zag de speedscrap alweer in het water vallen... Maar mijn vriendin ging op tijd weer weg waardoor ik nog net de tijd had om een kaartje in elkaar te freubelen. Het werd een echte speedscrap want in een kleine drie kwartier was het kaartje klaar!! Dit zijn de sketch en vervolgens het resultaat:De foto is een klein beetje overbelicht maar doordat het al schemert kreeg ik hem even niet mooier... maar ik denk dat het resultaat wel goed te zien is zo :) Nu ga ik de bende maar even opruimen en duik daarna lekker mn bedje in. Welterusten! :)

Groetjes, Marlies

3 opmerkingen:

 1. Wow, speedscrappen hahaha, het klinkt heel grappig. Misschien doe ik ook een keer mee. Mooi resultaat. Het papier vind ik erg mooi. Zit daar gaas achter de witte cirkel? Leuk effect. Erg mooi ald die bloemen!
  Groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat ze weer met haar speedscrappen meid weer een pracht kaart, mooi papier ook...ik wou dat ik zo snel kon scrappen! En dan met dit resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Drie kwartier, wat een record!
  Mooie kaart plak jij speedy in elkaar (-:

  BeantwoordenVerwijderen