maandag 18 juli 2011

Dutch Dares: Schets #40

Hoi allemaal,

Normaal gesproken houd ik helemaal niet van regen maar door het slechte weer van de afgelopen week heb ik wel heerlijk veel kunnen scrappen. Ik had vorige week aardig wat kaartjes zitten maken en had daarna echt wel even zin in een LO. Op de site van Dutch Dares vond ik een hele leuke, zomerse sketch en die vond ik erg leuk om mee te werken:


Johannes en ik zijn laatst een weekje naar Frankrijk geweest en dus heb ik een hele berg vakantiefoto's klaar liggen die allemaal gescrapt moeten worden natuurlijk. Voor nu heb ik gekozen voor 2 foto'tjes die we hebben genomen bij de Pont du Gard:


Bij een zonnige sketch hoort natuurlijk ook een zonnig papiertje. Ik heb papiertjes gekozen van Echo Park - Summer Fun. Ook de lettertjes en de stickertjes zijn van deze lijn. De stempel is van The Girls' Paperie. Toen ik de LO af dacht te hebben, vond ik hem een beetje kaal. Maar toen vond ik die gekleurde knoopjes en die maken de LO helemaal af al zeg ik het zelf :)

Ik wens jullie een hele fijne dag!

Groetjes, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Ik vind em leuk geworden met al die knooptjes! Het lint vind ik ook wat brug-achtigs hebben of een regenboog. De vlaggetjes zijn schattig maar ik heb dan ook wat met slingers. Leuk gedaan!
  Groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zomers is deze vrolijke LO zeker. Heel mooi, Marlies! De knoopjes zijn lekker speels en de kleuren, die je hebt gebruikt maken het een zonnig geheel.
  Zonnige groetjes (ook al regent het hier)
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van zo'n leuke, zonnige, Franse layout word ik helemaal blij... zeker als ik naar buiten kijk ;)
  Bedankt voor het meedoen Marlies!

  BeantwoordenVerwijderen