vrijdag 29 juli 2011

So Happy Together

Hoi allemaal,

Tijdens die regenachtige dagen begin juli heb ik deze zonnige en vrolijke LO gemaakt. Deze keer zonder een sketch want door het papier had ik al genoeg inspiratie gekregen :)


De foto is van Johannes en mij toen we met pasen op bezoek waren bij mijn ouders. Het was een heerlijke middag / avond in de tuin en daar hebben we erg van genoten. Ik had de foto al een tijdje liggen maar kon er geen leuke papiertjes bij vinden (ik heb echt te veel roze papier!!) Maar toen zag ik de lijn '100 Days of Summer' van 'Simple Stories' en de match was al gauw gemaakt. Ik heb daarbij wat labeltjes ge-glitterd en bestempeld en een hele verzameling gele bloempjes erbij geplakt en hij was alweer af! 

Fijn weekend!

Groetjes, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Jullie zien er idd erg gelukkig uit! Hele vrolijk foto en je hebt er een prachtige LO mee gemaakt. Mooi elementen zoals de accolade rand de bloemen en de kaart met cijfers. toppie!
  Groetjes, jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet alleen de labeltjes schitteren......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Marlies!
  Heb even bij je rondgesnuffeld en kwam tot de ontdekking dat we bijna tegelijk met een blog zijn begonnen! We wonen ook nog niet gek ver bij elkaar vandaan, grappig! Je maakt leuke, vrolijke dingen, dus ik heb me bij je volgers aangesloten!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi marlies,
  Jullie hebben echt de zonnige happy uitstraling, misschien kan de maand augustus ons nog wat brengen.
  Groetjes van Anja / Scrappingann

  BeantwoordenVerwijderen