zondag 17 juli 2011

Scrapdelight - Card Challenge 06

Hoi allemaal,

Binnenkort zal een vriendin van me gaan bevallen. Het is heel erg spannend allemaal want het is het eerste kindje van haar en haar man. Ze zijn allebei niet zo heel goed in het bewaren van een geheimpje dus hebben ze al verklapt dat het een meisje zal worden. Voor hen heb ik daarom alvast een kaartje gemaakt. Ze zijn allebei niet zo van het zoete dus het moest maar een vrolijke kaart worden zonder dat schattige baby-roze. Voor de kaart heb ik een sketch gebruikt van Scrapdelight en met het resultaat doe ik dan ook mee met de challenge.De papiertjes zijn van Echo Park - Summer Fun en die heb ik gedistresst en gekleurd met distress inkt. De lettertjes zijn van Sassafras en de 3 roze, kartonnen stickers komen van de Action. Het is geworden zoals ik had gehoopt: geen typische baby-kaart maar een en al vrolijkheid! 

Fijne zondag!

Groetjes, Marlies

4 opmerkingen:

 1. Hallo Marlies,

  Ik zag jouw reactie op de Blog van Scrapfanaat Peter, hij is mijn scrapmaatje waar ik met nog 3 dames op dindsdagavond mooie, leuke maar ook grappige LO maak.
  Ik heb jouw Blog bekeken en jij maakt ook mooie "creaties". Ik ben dan ook volger geworden en hoop op een tegen bezoekje :-)
  Groetjes van Anja / Scrappingann

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou ik zou zeggen de baby is welkom met z'on kaartje. Lekker vrolijk en feestelijk.

  Groetjes Scrapfanaat Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeker heel goed gelukt.
  Prachtige kleuren een zeker ook geschikt voor een geboortekaartje.
  Spannend, een eerste kind (-: Leuk!
  Fijne zondag,
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen