vrijdag 24 juni 2011

vakantie!

Hoi allemaal,
Het is alweer een weekje stil op mijn blog en dat zal het ook nog eventjes blijven... Mijn vriend en ik hebben even 2 weekjes rust genomen en morgen vertrekken we naar Zuid Frankrijk voor een weekje in de zon... Ongetwijfeld gaan we terug komen met een heleboel foto's die ik dan mooi kan gaan scrappen :) Dus in juli ben ik er weer en kan ik al het moois wat jullie hebben gemaakt weer bewonderen... Tot dan!!
Groetjes, Marlies

donderdag 16 juni 2011

Scrapdelight - Card Challenge 04

Goedemorgen allemaal!

Ik heb het deze maand geloof ik wel te pakken qua challenges :) Dit keer is het een kaartje geworden gebaseerd op een sketch van Scrapdelight:



Ik had nog wat papiertjes 'The English Rose Collection' over van mijn Note from the heart - boekje en die pasten heel mooi bij de bloemetjes. Soms heb je van die dagen dat dingen heel langzaam uit je handen komen... maar als ik iets in mijn hoofd heb zoals nu dan lijkt het wel een speedscrap sessie! Het kaartje was ook zo klaar! Dus verder niks meer aan doen en op de bus ermee!

Ik wens jullie een hele fijne donderdag!

Groetjes, Marlies

dinsdag 14 juni 2011

Scrapdelight - LO Challenge 03

Hoi allemaal!

Gisteren ben ik aan de slag gegaan met de Lay Out Challenge #3 van Scrapdelight. Je moest je laten inspireren door deze Sketch: 


Ik wist al snel welke foto ik wilde gebruiken. Ik ben vorig jaar een paar dagen in KroatiĆ« geweest en tijdens het bezoek aan Dubrovnik heeft een collega deze foto van mij gemaakt. Ik vond hem erg mooi bij de papiertjes passen en zo is dit resultaat eruit gekomen: 



Ik ben er zelf best tevreden over en ben erg benieuwd wat jullie er van vinden! 
Fijne dag verder! 

Groetjes, Marlies

maandag 13 juni 2011

Zomerse Scrapsels

Hoi allemaal!

Gisteren waren mijn ouders en zusje op bezoek. Alvast vooruitlopend op vaderdag had ik mijn vader een boek gegeven en daar was hij de hele dag mee zoet. Dat gaf mijn moeder, mijn zusje en mij mooi de gelegenheid om te gaan zitten freubelen! Gezellig met z'n 3tjes rond de eettafel hebben we de hele middag zitten kletsen en knutselen. Mijn moeder was druk bezig met het breien van babyslofjes en mijn zusje en ik zijn aan de scrap gegaan. Ik ben begonnen met het afmaken van een projectje waar ik al een tijdje mee bezig was. Naar een idee van Johanna was ik bezig om een boekje te maken van papieren zakjes. Ik had de zakjes al een tijdje liggen maar wist nog niet zo goed wat ik wilde maken... Tot ik de papierlijn van Echo Park - Summer Days in mijn handen kreeg! Op een mooie dag in april kwamen mijn vriendin Niki en haar 2 prachtige dochters (Viola en Jasmijn) een dagje op bezoek en daar had ik nog mooie foto's van... en alles paste als een puzzel in elkaar! Zakjes + EP paper + zomerse foto's = deze mini!



Toen de mini af was, was ik nog niet uit gescrapt. Ik had nog meer foto's van Viola van een paar jaar geleden... en die gingen ook heel mooi samen met de vrolijke papiertjes! Dus ik heb ook nog een Lay Out gemaakt:



Helaas vloog de middag voorbij en na deze Lay Out was het tijd om de boel op te ruimen en daarna met z'n allen aan de gourmet te gaan (wat ook heel gezellig was!)

Ik wens jullie een hele fijne 2e Pinksterdag!

Groetjes, Marlies

donderdag 9 juni 2011

Dutch Card Lovers Challenge #94

Voor de challenge van Dutch Card Lovers van deze week moest je een kaart maken op basis van deze sketch: 



Ik had nog wat zwart/wit papiertjes van Marianne Design liggen en had een chronisch tekort aan verjaardagskaarten, vandaar dat het onderstaande kaartje het resultaat is geworden:



Het bloemetje is van prima en het kartonnetje is bewerkt met crackle paint. Verder heb ik hier en daar nog wat gekliederd met stickles :) Nu ga ik weer even verder met een ander projectje dus ik ga gauw terug naar m'n scraptafel! Ik wens jullie nog een hele fijne avond! 

Groetjes, Marlies

dinsdag 7 juni 2011

Scrapdelight - Card Challenge 03

Ook deze week was er weer een challenge bij Scrapdelight...


Zoals jullie zien, moest je je laten inspireren door het plaatje en een kaartje maken met eyelets. Ik werd heel vrolijk van al die gekleurde eyelets en dus is er een vrolijk kaartje uit gekomen:



En zo kon ik ook mooi mijn nieuwe stempeltjes uit proberen :)
Fijne avond!

Groetjes, Marlies

vrijdag 3 juni 2011

Dutch Card Lovers Challenge #93

Ook deze week was er weer een challenge op het blog van Dutch Card Lovers. Van de onderstaande tekening moest je een rij (horizontaal, verticaal of diagonaal) kiezen en daar een kaart mee maken. Onder de tekening meteen een plaatje van het kaartje dat ik heb gemaakt.




Ik heb gekozen voor Brads - Lace/Ribbon - Distressing en ben best tevreden over het resultaat. En ik blijf dat 'Prima' papier toch wel heel mooi vinden om mee te werken! Maar goed, 2 berichtjes op 1 dag vind ik wel weer mooi zo, dus ik ga de computer afsluiten, mijn scraptroep opruimen en straks gezellig bij een vriendin een wijntje drinken!

Groetjes, Marlies

Scrappassion Challenge Juni

Hallo allemaal,

In april had ik met mijn Monster-boekje meegedaan aan de challenge op het blog van Scrappassion. Toen de uitslag kwam bleek dat het DT mij had uitgekozen om als Guest Designer mee te doen aan de Challenge van Juni. Wat een ontzettende eer was dat! Ik vond het ook erg leuk om te doen! Toen ik naar het blog ging om te kijken of de challenge er al op stond - en ik mijn werkje ook mocht plaatsen - kwam er ook een triest bericht binnen. Dit is de laatste challenge van scrappassion! Na deze maand stopt het blog. Wat ontzettend jammer! Maar het is niet anders... terug naar leukere zaken... De Juni Challenge is om je te laten inspireren door 1 van deze advertenties:


Ik wist eigenlijk meteen al waar ik mijn projectje op zou inspireren, de 3e van links, bovenaan! Al dat roze past dat wel in mijn straatje... Maar wat zou ik maken? Ik heb gekozen voor een Lay Out. Verder heb ik daar geen sketch voor gebruikt en dit is het resultaat:


Ik ben heerlijk aan de slag gegaan met de nestabilities (Parisian accents), de roze pearl pen en bloemetjes van Prima. De taartonderzettertjes heb ik bij de Blokker vandaan en ik heb ze bewerkt met wat kleine stempelkussentjes. De tekst heb ik gewoon geprint en ingekleurd met glitter pennen. Alles is vastgeplakt op een papiertje van Cosmo Cricket - Twist and shout. De foto's zijn van mijn vriend en mij tijdens onze vakantie in New York. We zijn daar een weekje geweest en op de laatste dag had het gesneeuwd! Goede reden dus om de hele dag in Central Park door te brengen en een hele boel foto's te maken :)

Toch ben ik blij dat het weer vandaag niks met sneeuw te maken heeft dus ik ga zo heerlijk van het zonnetje genieten (en buiten scrappen hihi) Ik wens jullie een hele fijne dag!

Groetjes, Marlies