vrijdag 26 augustus 2011

Just hanging with the guys

Hallo allemaal!

Het is weer weekend en het regent dus een ideaal moment om te scrappen! Dat dacht ik gisteravond al maar het wilde niet. Soms heb ik van die momenten dat ik er voor ga zitten maar dat er helemaal niks uit mijn handen komt... kennen jullie dat? Ik baalde er wel een beetje van dus heel veel zin om te scrappen had ik vandaag eigenlijk niet ... dus ik ging lekker bloghoppen. Ik heb heel erg genoten van heel veel moois dat ik tegenkwam en ook daar was de inspiratie weer!! Ik had gezien dat er op de site van Scrapdelight weer een nieuwe challenge stond... 


Maar jeetje, werken met blauw en groen... dat is zo makkelijk nog niet want dat zijn niet helemaal mijn kleurtjes. Maar met 'groene gedachten' hopte ik verder. Zo kwam ik uit bij het blog van Cornelie die een heel leuk sterretje op haar kerstkaart had gebruikt... En met dat sterretje viel het kwartje en ik ging aan de slag. Het leek haast een speedscrap want voor ik er erg in had was deze Lay Out alweer klaar!


Het is een Lay Out met een foto van mijn 2 favoriete mannen: mijn vriend en onze kat Monster! Een lekkere groene Lay Out met steekjes, glittertjes, sterren (met nestabilities gemaakt) en knoopjes die ik vanmorgen bij de Boekenvoordeel heb gevonden. Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!!

Fijn weekend!!

Groetjes, Marlies

5 opmerkingen:

 1. Cool! Ik vind je LO super. Leuk met al die sterren en ik hou van groen.
  Ja, ik ken dat, geen inspiratie hebben. Dan is het gaan zitten, opstaan, zitten en weer opstaan. Soms moet je ff wat afstand nemen en een idee laten bezinken.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja,het klinkt mij ook bekend in de oren , het niet hebben van inspiratie.
  Je LO ziet er heel mooi uit, maar dat komt ook door die leuke mannen op de foto.
  Fijn weekend.
  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij bent er snel bij :) en die LO is echt leuk geworden. Die foto hangt toch ook op je hut? Komt me namelijk bekend voor en ik vind hem erg leuk :) en stoer gescrapt.
  Tot dinsdag :)

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi!!
  Nu ben ik net terug van vakantie en wat leuk dat je ook bij mij regelmatig langswipt op m'n blog!
  Je hebt leuke dingen gemaakt tijdens m'n vakantie! Leuk dat je ook met de challenge hebt mee gedaan!
  Groetjes Cornlie

  BeantwoordenVerwijderen