donderdag 8 september 2011

Dutch Card Lovers Challenge #106

Hoi allemaal!

Het werd wel weer eens tijd om mee te doen met een challenge vond ik. De dames van Dutch Card Lovers hebben ook deze week weer een erg leuke sketch. Ik vond het een erg leuke uitdaging om deze keer niet alleen met een sketch te werken maar ook om aan een paar eisen te voldoen. Op de kaart moeten 3 bloemen, 3 brads/knoopjes en 3 designpapiertjes zitten. Ook moet er een randje terug te vinden zijn. Hieronder volgt de sketch en daaronder zien jullie het resultaat:



Zoals jullie zien heb ik een roze papiertje op de basiskaart geplakt en aan de boven- en onderkant van dit papiertje heb ik een randje gemaakt. Vervolgens heb ik designpapiertjes gebruikt van prima marketing, evenals de bloemen. Van de papiertjes heb ik de randjes bewerkt met wat oud roze inkt. De grote brad heb ik bij de Xenos gekocht en waar de kleinere brads vandaan komen weet ik eigenlijk niet meer... Het vogeltje op het takje heb ik gemaakt met een Creatable van Marianne Design. Het is niet heel goed te zien maar ik heb de designpapiertjes opgeplakt met dun en dikker foamtape om wat diepte in de kaart te brengen. Ik heb er expres geen tekst op gemaakt want ik vond de kaart eigenlijk al mooi genoeg zo... :)

Ik wens jullie een hele fijne avond en alvast een prettig weekend!

Groetjes,
Marlies

6 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart Marlies, de bloemen passen mooi bij het papier .
    Succes met de challenge.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk gedaan, leuk zoals die tak met vogel tussen de bloemen uit steekt. Deze brads blijf ik schitterend vinden. :)
    Bedankt voor het meedoen met de DCL.

    Groetjes Rosalien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk gedaan hoor veel werk heb je eraan besteed.
    Bedankt voor je deelname aan DCL.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt de sketch leuk en mooi uitgewerkt ,het past allemaal goed bij elkaar
    bedankt voor het meedoen met dcl
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk kaartje en mooi papier heb je gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen