dinsdag 27 september 2011

Speedscrap van dinsdag 27 september

Hoi allemaal,

De afgelopen dinsdagen waren steeds druk en volgepland met allerlei afspraken maar vanavond had ik ein-de-lijk weer eens een vrije dinsdagavond... Dat betekende dat ik ook weer eens tijd had om mee te doen aan de dinsdagavond - speedscrapavond op het forum van Scrapdelight. Vanavond stond er een sketch klaar voor een Lay Out met een heleboel strookjes:


Ik wist meteen met welke papiertjes en met welke foto ik aan de slag wilde gaan! De papiertjes zijn van Lime Twist en de foto is van Johannes en mij in de auto op weg naar Zuid Frankrijk voor een weekje vakantie. Zoals jullie zien zat de vakantiestemming er toen al helemaal in :)


Verder geen bloemen gebruikt (!) maar wel een hoop gedistresst en een hoop distressinkt op en aan de strookjes. De stempel had ik al een tijdje liggen maar tot nu toe nog niet eerder gebruikt. Ik vind het leuk dat de 12 er zo duidelijk op staat want de totale rit duurde 12 uur... vandaar de klok. De sterretjes heb ik met nestabilities gemaakt en die heb ik met glitterlijk bewerkt. Het achtergrondblad heb ik eerst nog bewerkt met 3 kleurtjes glimmer mist maar dat komt niet zo mooi naar voren op deze foto... (het is inmiddels al aardig donker dus ik kreeg het niet voor elkaar om een mooie foto te maken...)

Alvast bedankt weer voor jullie leuke en lieve reacties; daar ben ik altijd weer erg blij mee!!!

Groetjes, Marlies

7 opmerkingen:

 1. Heel knap gemaakt....ik zag hem natuurlijk op het forum al!Leuke papiertjes en goed gedaan met die glimmermist, ik heb het nog niet helemaal onder de knie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke LO, ik ga de skatch even opslaan, is eenvoudig maar wel super leuk!!!

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind h'm heel erg leuk geworden je LO. Heerlijk papier! glimmermist is ook niet echt mijn ding. Oefen te weinig denk ik!
  groetjes cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuke, vrolijke foto en wat je ermee hebt gedaan vind ik super! Wat ontzettend leuk al die strookjes.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi gemaakt, de foto is ook leuk.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind je Lo echt erg erg mooi, met die strookjes, de leuke kleuren en de leuke foto!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen